Bild
Nästa artikel

Lamborghini Countach coming up!

Glad garagepåsk!

Varför är alla samlarbilarna där nere och jag här uppe - hmmm?

Automobil önskar alla sina läsare Glad Påsk och återkommer på webben efter helgen. Vi misstänker att många av er nu passar på att damma av pärlan i garaget och sedan tar första turen för året - för vad går väl upp mot det?

Låt oss i sammanhanget berätta om japanske arkitekten Takuya Tsuchida. Hans beställare ville ha ett nytt hus i två plan plus garage i en förort till Tokyo. Varje våningsplan skulle vara 200 kvadratmeter till ytan och i bottenvåningen skulle finnas ett garage - ett garage för nio samlarbilar.

Inte nog med det, i garaget skulle finnas en hiss rakt upp i vardagsrummet. Om beställaren blev sugen på att umgås med exempelvis sin Lamborghini Countach till kvälls-tv skulle det bara vara att trycka på en knapp. Sagt och gjort. Att kunden ville ha ett fullvuxet träd i hallen och från sitt vardagsrumsfönster kunna se sin prisbelönta samling rashästar tog Tsuchida som en självklarhet och ritade in det också.

Se mer på http://vectroave.com/2010/03/kre-house-by-takuya-tsuchida/
Taggar: Nyheter
Lamborghini Countach coming up!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.