Bild
Nästa artikel

Dansante Magnus Samuelsson laddar för rally

RALLY

Kändismuskelberget Magnus Samuelsson laddar inför Svenska Rallyt 2010. Nu skall en av världens starkaste män bryta ny mark.

- Det är en pojkdröm som går i uppfyllelse, säger en glad Magnus Samuelsson.
- Jag har fuskat lite med folkrace men drömmen har alltid varit att få köra riktig rallybil. Det skall bli ett äventyr och bara tanken att få stå på startlinjen i samma tävling som Sebastian Loeb och de andra stjärnorna är hisnande, fortsätter han.



Magnus Samuelsson gjorde sig ett namn när han vann tävlingen Världens Starkaste Man, men blev inte folkkändis förrän han ställde upp i danstävlingen Let´s Dance för TV4 år 2009.

 - Kan man lära sig att dansa så bra på så kort tid kan man lära sig att köra rallybil också, säger teamchefen Fredrik Eljas, men påpekar att succén i underhållningsprogrammet kan bli svår att upprepa.



Svenska Rallyt pågår 11-14 februari.



Magnus Samuelsson kommer att köra en Subaru Impreza Grupp N.
Taggar: Nyheter
Dansante Magnus Samuelsson laddar för rally

Kommentarer

#1
PETER FONDA
2010-01-19 16:24

Sluta säger jag. Rätt man skall vara på rätt ställe, alltså inte i rallyskogen. Sätt karln i bänkpressen! Fast jag kommer ändå att vara nyfiken på hur han kör... Han verkar ju kunna ta sig an det mesta.

;o)

/Pete F

#1
Norrköping
2010-01-19 22:37

Magnus,

det enda rätta du kan göra är en strongman comeback.

Folk pratar att du inte gör dig förtjänt av ditt namn sveriges starkaste man, att du inte vågar ställa upp mot dom nya killarna, ex magnus årsjö

Respekt, men du behöver visa en sista gång vad du kan, sedan är det odiskutabelt. Lår inte gamla förbund tjafs och annat komma imellan.

Låt snacket tystna, om du klarar av en comeback vilket jag tror att du gör.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.