Bild
Nästa artikel

Chip Foose gör John Deere

Custom

Customkungen Chip Foose har gjort sig känd för sina tidlösa tolkningar av patinerade linjer. Hittills har det mest handlat om bilar, men nu ger sig Chip på en - traktor! Möt Chip Foose Custom John Deere 4020.

Chip Foose är ett stort namn i amerikanska customkretsar. Sju gånger har han vunnit priset för America's Most Beautiful Roadster på the Grand National Roadster Show och han har till och med kammat hem en Best In Show på SEMA, Amerikas största custommässa.

Hittills har det mest handlat om att customisera bilar, allt från lättare tuning till att handtillverka bilar från grunden. Men bilar är inte nog för Chip Foose. I stället har han riktat sina blickar mot traktortillverkaren John Deere.

Utgångsmaterialet var en 40 år gammal John Deere 4020. Motorn på 6,6 liter kunde beställas antingen med bensin- eller dieseldrift. Effekten är på knappa 100 hästkrafter.

Utöver repareationer på bränslesystem, tätningar, leder och kopplingar har Chip Foose städat upp formerna och pyntat med krombitar på de rätta ställena. Håll med om att resultatet är läckert.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Anders T
2010-03-08 13:15

Otroligt cool! Old tractors never die, the just get Customized! :)

#2
john deere
2011-01-19 12:38

it is the uglyest tractor a ever have sen.
the grass wheels do it is super ugly.
and not nice on eny wey.
car designer wod not designer a tractor.
if it wod be cool sew wod it be V8 on 200HP+ and twin
and ABSOLUTELY not a YELLOW streip in th midel
it's super agly and not USEFUL.
it's disposed

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.