Bild
Nästa artikel

Bowler äntligen för gata

Nyheter

Galenpannorna hos Bowler har byggt sitt rykte på hårt modifierade Land Rover-bilar, kallade Wildcat och Nemesis. Nu kommer gatversionen!

Den är stapelvara i ökenrallyn och accelererar i från det mesta på grus. I botten finns gener från Land Rover även om det mesta av bilarna byggs hos Bowler Offroad i Hazelwood, Derbyshire.

Den senaste modellen, 300STR, har liksom sin syskon en kompositkaross ovanpå ett rörramschassi. Däremot skiljer den ut sig genom att erbjuda lyx som luftkonditionering, stereo och till och med ett litet bagageutrymme. Forfarande är dock komforten sparsam och skalstolar är till exempel standard. Motorn är en klassisk fyraliters Rover V8 och lämnar "över 270" hästkrafter.

Det räcker för hisnande prestanda. Accelerationen från 0-100 km/h ska gå på under fem sekunder - oavsett underlag. Porsche Cayenne, du har mött din överman.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.