Bild
Nästa artikel

Automobil går till sjöss!

FEST

Vi chartrar ett kryssningsfartyg och erbjuder dig som läsare att träffa den svenska eliten inom motorjournalistik. Dessutom kryddar vi med föreläsningar, fest och artister!

En härlig tillställning med andra ord.Ta chansen att träffa människorna bakom Automobil och de andra tidningarna på förlaget (Bike, Vi Bilägare, Klassiker, Riksettan, MC-Nytt och Husbil och Husvagn). Ombord har vi dukat upp vår egen motormässa på 1300 kvadratmeter. Nöjesprogrammet är späckat med dans, fest, kasino och mängder med spännande tävlingar för de resande.

Lägger ut gör vi klockan 18:00 på söndagen den 3 oktober. Platsen är Viking Lines terminal. Båten styr därefter mot Mariehamn och är åter i Stockholm klockan 15:30 dagen efter.

Priset för resan är 600 kr per person, vilket inkluderar del i C-hytt, middag med öl och vin samt frukostbuffé. Självklart har alla resande fri tillgång till mässgolvet på bildäck samt alla seminarier och föreläsningar. Åldersgränsen är 23 år.

Du som vill boka direkt ringer till Viking Line på nummer 08-452 40 80. Är ni fler än tio personer ringer du 08-452 40 40. Vid bokningen anger du koden AML.

Bussförbindelser finns från flertalet orter i landet. Info fås vid samtal med bokningen. Du som är ute i god tid kan även boka besök i spa-avdelningen till ett förmånligare pris.

Program uppdateras fortlöpande.

Du som har ett företag som vill synas på kryssningen ringer 08-736 12 29.
Taggar: Nyheter
Automobil går till sjöss!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.